fbpx

 

Jugopetrol AD, EKO benzinske stanice, uručio je „Dječijem Domu Mladost – Bijela“ donaciju.

Prvi dio ovogodišnje donacije uručen je ove sedmice u vidu školskog materijala, putnih torbi i kofera za svu djecu.

Drugi dio donacije biće iskorišćen za grupu djece, iz Doma Mladost – Bijela za organizovano zimovanje ove zime u periodu zimskog raspusta na teritoriji Crne Gore.

Zbog pandemije virusa COVID-19 štićenici dječjeg doma Mladost iz Bijele ni ovog ljeta nisu imali mogućnost da borave u sportskom kampu u Grčkoj, čiji boravak od 2014. godine za njih organizuje i finansira kompanija Jugopetrol AD, EKO benzinske stanice.

 

Prethodne 2020. godine obezbeđena je oprema za školu za svu djecu kao i osam televizora koji su im olakšali istovremeno praćenje različitih školskih programa i predmeta tokom trajanja online nastave a samim tim jednostavnije i lakše učenje.

“Zahvalni smo našim dugogodišnjim prijateljima što vode brigu o potrebama i željama djece i što su, u ovom neizvjesnom vremenu pandemije našli način da ih obraduju. Sa novom školskom godinom i novim školskim priborom i materijalom djeca će imati dobre preduslove da, uz zajednički rad sa svojim vaspitačima, postignu odlične rezultate u savladavanju školskog gradiva. Djeca željno očekuju predstojeći raspust i najavljeno zimovanje. Nadamo se da ćemo i dalje nastaviti ovu dobru saradnju i razvijati dobre partnerske odnose“, kazala je Vesna Zlatković, direktorka Dječijeg Doma Mladost – Bijela.

AKO ŽELITE DA DONIRATE?

Iskoristite priliku budite humani

Kontakt

ADRESA
Bijela bb, Herceg Novi, Crna Gora
TELEFON
+38231671042, 031671443
EMAIL 
mladost.bijela@usdz.me