Sjednica savjeta za prava djeteta

  Dana 17.07. 2018. godine, u Dječjem domu “ Mladost “ Bijela održana je sjednica Savjeta za prava djeteta, kojom je presjedavao ministar rada i socijalnog staranja Kemal Purišić.  


Read More...

Obuka za stručne radnike, tema

U periodu od 27 – 28. 06. 2018. godine u prostorijama Dječjeg doma „ Mladost “ Bijela, Zavod za socijalnu i dječju zaštitu je organizovao dvodnevnu obuku za stručne radnike Dječjeg doma „ Mladost “ Bijela pod nazivom „ Strategije suzbijanje vršnjačkog zlostavljanja u domskom okruženju “.    


Read More...
01

Donacija Montenegro golf kluba

  • PDF

Na inicijativu konzula Crne Gore u Njujorku, gospodina Željka Stamatovića, i njegove želje da pomogne i poboljša uslove boravka djece u  ustanovi, uplaćena su novčana sredstva u iznosu od 2.948,00 € za opremanje namještajem prostorija u kojima djeca provode veći dio svog slobodnog vremena.

Ovim putem želimo da se najsrdačnije zahvalimo “ Montenegro golf klubu “,

koji je obezbijedio gore navedena novčana sredstva, a posebnu zahvalnost upućujemo gospodinu Željku Stamatoviću, konzulu Crne Gore u Njujorku, koji nas je svakodnevno informisao o aktivnostima ove veoma lijepe  i  humane akcije i uložio svoj lični trud  da se ista realizuje  u što kraćem vremenskom roku .

 

Montenegro golf klub je u toku ove godine donirao novčana sredstva dnevnim centrima u više gradova u našoj zemlji, jer osnovni princip postojanja pomenute organizacije je humanitarna djelatnost i pomoć djeci na teritoriji Crne Gore.

Last Updated on Monday, 22 October 2018 11:52