Sjednica savjeta za prava djeteta

  Dana 17.07. 2018. godine, u Dječjem domu “ Mladost “ Bijela održana je sjednica Savjeta za prava djeteta, kojom je presjedavao ministar rada i socijalnog staranja Kemal Purišić.  


Read More...

Obuka za stručne radnike, tema

U periodu od 27 – 28. 06. 2018. godine u prostorijama Dječjeg doma „ Mladost “ Bijela, Zavod za socijalnu i dječju zaštitu je organizovao dvodnevnu obuku za stručne radnike Dječjeg doma „ Mladost “ Bijela pod nazivom „ Strategije suzbijanje vršnjačkog zlostavljanja u domskom okruženju “.    


Read More...
01

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

  • PDF

CRNA GORA

JU DJEČJI DOM „MLADOST“

B I J E L A

Broj: Sl.

Datum: 20.12.2018.god

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Dana, 21.12.2018.godine, sa početkom u 13,00 sati u prostorijama JU Dječji dom „Mladost“ Bijela, održaće se svečanost povodom otvaranja novih usluga pomoći i podrške djeci i mladima:

„PRIHVATILIŠTE ZA ZAŠTITU DJECE OD NASILJA U PORODICI“

„NACIONALNA DJEČJA TELEFONSKA LINIJA“

Usluge će otvoriti Ministar rada i socijalnog staranja, g-din Kemal Purišić.

Svečanosti će prisustvovati predstavnici Ministarstva rada i socijalnog staranja, fef kanecelarije UNICEF-a za Crnu Goru g-din Osama Makkawi Khogali, predstavnici kancelarije UNDP-a za Crnu Goru, predstavnici Telekoma Crna Gora, predstavnici Univerziteta Donja Gorica iz Podgorice, predstavnici Nacionalne SOS dečje linije iz Beograda, kao i mnogobrojni saradnici i prijatelji.

D I R E K T O R

Vladimir Delić

Last Updated on Friday, 21 December 2018 10:50