Sjednica savjeta za prava djeteta

  Dana 17.07. 2018. godine, u Dječjem domu “ Mladost “ Bijela održana je sjednica Savjeta za prava djeteta, kojom je presjedavao ministar rada i socijalnog staranja Kemal Purišić.  


Read More...

Obuka za stručne radnike, tema

U periodu od 27 – 28. 06. 2018. godine u prostorijama Dječjeg doma „ Mladost “ Bijela, Zavod za socijalnu i dječju zaštitu je organizovao dvodnevnu obuku za stručne radnike Dječjeg doma „ Mladost “ Bijela pod nazivom „ Strategije suzbijanje vršnjačkog zlostavljanja u domskom okruženju “.    


Read More...
01

U Dječijem domu Mladost 110 torti izmamilo osmjeh djeci

  • PDF

Posebno uzbuđenje, razdraganost i radoznalost mališana Dječijeg Doma Mladost u Bijeloj podstakao je dolazak gostiju koji su im ovog popodneva došli u pohode sa čak 110 torti. Pojedinici, kolektivi, preduzeća, nevladine organizacije, ili 103 donatora, upisala su se u 16. akciju Torta za osmjeh, koju s uspjehom organizuje NVO Omladinski centar.


Direktor Doma, Vladimir Delić je u ime djece i ustanove zahvalio svima, posebno kabinetu predsjednika države i Vlade, kao i resornom Ministarstvu, ali i gostima iz drugih država, delegaciji Svetog Nikole iz Makedonije, koji su čak 11 puta bili donatori.

 

www.radiojadran.com

Last Updated on Monday, 04 March 2019 10:32