Прокат автомобилей в Черногорииsmjestaj ulcinj

Sa PONOSOM, obavještavamo

Sa PONOSOM, obavještavamo posjetioce našeg sajta, da je štićenica Doma JOVANOVIĆ  SNEŽANA 29.08.2017.godine završila fakultet sa prosječnom cjenom 9,70  .03.2018.godine proglašena za STUDENTA GODINE, FILOZOFSKOG FAKULTETA U BANJA LUCI, studijski program predškolskog vaspitanja.


Read More...

Donacija porodice Karić

  Neizmjerno smo zahvalni porodici Karić na uručenoj donaciji, a isto tako impresionirani velikom i nesebičnom pažnjom ovih divnih ljudi spremnih da pomognu svima kojima je pomoć potrebna.


Read More...

Donacija fondacije De Monte iz Minhena

Predsjednik Udruženja njemacko - crnogorskog prijateljstva iz Minhena, Savo Bigović , uručio Dječjem domu Mladost u Bijeloj donaciju od 14 000 eura, za ugradnju solarnog sistema.  


Read More...
012

MultiTrans


Žiro račun br: 510-409-74

PIB I PDV 02007711

 

Najava odlaska u Grčku, donacija Jugopetrol-a

  • PDF

Najava: Prateći tradiciju JUGOPETROL AD | HELLENIC PETROLEUM GROUP , I ovog ljeta od 14.08 do 28.08  ce organizovati  boravak stićenika u Grčkom ljetovalištu Halkidici. Predvidjeno je da ide 20 dječeka i djevojčica u pratnji dva vaspitača.

djeci ce svakodnevno biti na raspolaganju bazen, šetnje u prirodi vožnja bicikla isl . organizatori ce na najbolji način animirati i zabaviti djecu.