Прокат автомобилей в Черногорииsmjestaj ulcinj

Sa PONOSOM, obavještavamo

Sa PONOSOM, obavještavamo posjetioce našeg sajta, da je štićenica Doma JOVANOVIĆ  SNEŽANA 29.08.2017.godine završila fakultet sa prosječnom cjenom 9,70  .03.2018.godine proglašena za STUDENTA GODINE, FILOZOFSKOG FAKULTETA U BANJA LUCI, studijski program predškolskog vaspitanja.


Read More...

Donacija porodice Karić

  Neizmjerno smo zahvalni porodici Karić na uručenoj donaciji, a isto tako impresionirani velikom i nesebičnom pažnjom ovih divnih ljudi spremnih da pomognu svima kojima je pomoć potrebna.


Read More...

Donacija fondacije De Monte iz Minhena

Predsjednik Udruženja njemacko - crnogorskog prijateljstva iz Minhena, Savo Bigović , uručio Dječjem domu Mladost u Bijeloj donaciju od 14 000 eura, za ugradnju solarnog sistema.  


Read More...
012

MultiTrans


Žiro račun br: 510-409-74

PIB I PDV 02007711

 

Pripreme za implementaciju Socijalnog kartona

  • PDF

U sklopu priprema za implementaciju Socijalnog kartona – Integrisanog informacionog sistema socijalnog staranja (IISSS) u JU Dječji dom „Mladost", u srijedu, 27.7.2016. održana je pripremna cjelodnevna radionica za predstojeću implementaciju Informacionog sistema, koja se planira u dva termina: od 19-22. septembra (implementacija) i od 23-24. septembra (podrška na licu mjesta).

Pored direktora i 24 zaposlenih različitih stručnih profila iz JU, radionici je prisustvovao i Dragan Raketić, gen. dir. Direktorata za informatiku i analitičko-statističke poslove u Minstarstva rada i socijalnog staranja, Ida Kolinović, Ministarstvo rada i socijalnog staranja, Aleksandra Višnjić, rukovodilac projekta Socijalni karton - IISSS, UNDP kao i predstavnici softverske kompanije S&T koja je zadužena za razvoj Informacionog sistema.

Radionica je bila izuzetno intezivna i produktivna, a u skopu nje je realizovan sl. dnevni red:

1. 1. Postupak smještaja u JU socijalne i dječije zašite kroz Informacioni sistem, sa razradom sl. postupaka:

ü Prijem (centar i JU),

ü smještaj,

ü praćenje korisnika (centar i JU),

ü vaspitni rad sa djecom,

ü zdravsteva zaštita, apoteka - planiranje, evidencija realizacija, praćenje.

ü evidencija lične imovine/blagajna,

ü otupst iz JU.

2. 2. Dodatno definisanje specifičnosti postupaka vezanih za JU Dječji dom „Mladost" sa zaposlenima.

3. 3. Uputstvo zaposlenima za pripremu dokumentacije za početni unos korisnika u Sistem.