Прокат автомобилей в Черногорииsmjestaj ulcinj

Sa PONOSOM, obavještavamo

Sa PONOSOM, obavještavamo posjetioce našeg sajta, da je štićenica Doma JOVANOVIĆ  SNEŽANA 29.08.2017.godine završila fakultet sa prosječnom cjenom 9,70  .03.2018.godine proglašena za STUDENTA GODINE, FILOZOFSKOG FAKULTETA U BANJA LUCI, studijski program predškolskog vaspitanja.


Read More...

Donacija porodice Karić

  Neizmjerno smo zahvalni porodici Karić na uručenoj donaciji, a isto tako impresionirani velikom i nesebičnom pažnjom ovih divnih ljudi spremnih da pomognu svima kojima je pomoć potrebna.


Read More...

Donacija fondacije De Monte iz Minhena

Predsjednik Udruženja njemacko - crnogorskog prijateljstva iz Minhena, Savo Bigović , uručio Dječjem domu Mladost u Bijeloj donaciju od 14 000 eura, za ugradnju solarnog sistema.  


Read More...
012

MultiTrans


Žiro račun br: 510-409-74

PIB I PDV 02007711

 

Ljetnje kampovanje u Grčkoj za 20-oro mladih iz Doma u Bijeloj

  • PDF

U ljetnjem kampu „Skouras“ na Halkidikiju boraviće 20-oro štićenika Doma Mladost iz Bijele, uzrasta od 10 do 17 gopdina. Biće to treća godina da se mladi iz Bijele druže sa vršnjacima iz svih krajeva svijeta, zahvaljujući donaciji kompanije Jugopetrol.
Predstavnici Jugopetrola posjetili su Dom Mladost i djeci uručili poklone u vidu rančeva, majica i kapa, koji će im upotpuniti boravak u “Skouras” kampu.
Jugopetrol je djeci i njihovim vaspitačima obezbjedio sve troškove puta i boravka u kampu, čime pokazuje dugogodišnji primjer društveno-odgovornog poslovanja.
– Time treba da budu vođene i druge kompanije u Crnoj Gori, jer je štićenicima pažnja uvijek potrebna. Zahvaljujemo na ovom velikom gestu Jugopetrola i sigurni smo da će se naša djeca vratiti ispunjena i srećna, uz nadu da ce naša saradnja trajati i u budućnosti – kazali su iz Doma Mladost.
Ljetnji kamp „Skouras“ na Halkidikiju, nalazi se u sjevernom dijelu Grčke i predstavlja jedno od najpoznatijih ljetnjih odmarališta. Od 1986. Godine, od kad kamp postoji, u njemu je boravilo na hiljade djece iz svih krajeva svijeta.
„Skouras“ kombinuje dobro organizovane programe za određena dječija godišta, koji podrazumijevaju svaki ispunjeni trenutak dnevnim aktivnostima, igrama, takmičenjima i sportom.