Прокат автомобилей в Черногорииsmjestaj ulcinj

Sjednica savjeta za prava djeteta

  Dana 17.07. 2018. godine, u Dječjem domu “ Mladost “ Bijela održana je sjednica Savjeta za prava djeteta, kojom je presjedavao ministar rada i socijalnog staranja Kemal Purišić.  


Read More...

Obuka za stručne radnike, tema

U periodu od 27 – 28. 06. 2018. godine u prostorijama Dječjeg doma „ Mladost “ Bijela, Zavod za socijalnu i dječju zaštitu je organizovao dvodnevnu obuku za stručne radnike Dječjeg doma „ Mladost “ Bijela pod nazivom „ Strategije suzbijanje vršnjačkog zlostavljanja u domskom okruženju “.    


Read More...
01

MultiTrans


Žiro račun br: 510-409-74

PIB I PDV 02007711

 

Ljetnje kampovanje u Grčkoj za 20-oro mladih iz Doma u Bijeloj

  • PDF

U ljetnjem kampu „Skouras“ na Halkidikiju boraviće 20-oro štićenika Doma Mladost iz Bijele, uzrasta od 10 do 17 gopdina. Biće to treća godina da se mladi iz Bijele druže sa vršnjacima iz svih krajeva svijeta, zahvaljujući donaciji kompanije Jugopetrol.
Predstavnici Jugopetrola posjetili su Dom Mladost i djeci uručili poklone u vidu rančeva, majica i kapa, koji će im upotpuniti boravak u “Skouras” kampu.
Jugopetrol je djeci i njihovim vaspitačima obezbjedio sve troškove puta i boravka u kampu, čime pokazuje dugogodišnji primjer društveno-odgovornog poslovanja.
– Time treba da budu vođene i druge kompanije u Crnoj Gori, jer je štićenicima pažnja uvijek potrebna. Zahvaljujemo na ovom velikom gestu Jugopetrola i sigurni smo da će se naša djeca vratiti ispunjena i srećna, uz nadu da ce naša saradnja trajati i u budućnosti – kazali su iz Doma Mladost.
Ljetnji kamp „Skouras“ na Halkidikiju, nalazi se u sjevernom dijelu Grčke i predstavlja jedno od najpoznatijih ljetnjih odmarališta. Od 1986. Godine, od kad kamp postoji, u njemu je boravilo na hiljade djece iz svih krajeva svijeta.
„Skouras“ kombinuje dobro organizovane programe za određena dječija godišta, koji podrazumijevaju svaki ispunjeni trenutak dnevnim aktivnostima, igrama, takmičenjima i sportom.