Nedelja sa osmijehom na licu

Prethodne nedjelje djeca su kroz ljepotu I šarenilo cvijeća prikazala svoje osjećaje I razdraganost. Radionica je protekla u u veseloj atmosferi. Na papiru su iscrtani oblici jagode I ruže unutar koji su lijepljeni  umotani papyri u oluku “gliste”.  


Read More...

Okrugli sto – promocija Lanzarot konvecije u Crn...

Predstavnice Dječijeg doma ,,Mladost˝ iz Bijele, Sandra Novaković - psihološkinja i Marina Lekić Barac - rukovodilac službe za obezbjeđenje dostupnosti servisa za pomoć i podršku djeci i mladima, prisustvovale su dana 03.06.2020. godine Okruglom stolu koji je organizovao Zaštitnik ljudskih prava i sloboda u cilju promocije važnosti poštovanja Lanzerot Konvencije Savjeta Evrope o zabrani svih oblika seksualnog iskorištavanja i zlostavljanja djece.    


Read More...
01

MultiTransŽiro račun br: 510-409-74

PIB I PDV 02007711

 

U Dječjem domu obilježen Međunarodi dan djece

  • PDF

Početak mjeseca juna u našoj ustanovi je bio veoma aktivan. Štićenice starije vaspitne grupe su uz pomoć porodične vaspitačice obilježilji 01. Jun Međunarodni dan djece stihovima Miroslava Mike Antića “Na korak od odraslih”, gdje su po navodima vaspitačice navedeni stihovi “bili osnova za razgovor za sva njihova pitanja, nedoumice , strepnje, trenutna osjećanja, očekivanja.., a ujedno I podsjećanje na istinske vrijednosti u životu”. Za razliku od adolescenata, štićenici mlađeg uzrasta su pomenuti datum obilježili kroz likovne radove.


Tim povodom ministar rada i socijalnog staranja gospodin Kemal Purišić zajedno sa

ministrom za sport i mlade gospodinom Nikolom Janovićem svečano su otvorili i predali na korišćenje štićenicima doma adaptiranu fiskulturnu salu.


Last Updated on Monday, 15 June 2020 12:50