Izlet za djecu najmlađeg uzrasta u Nikšić

Dana, 10.09.2020. godine organizovan je jednodnevni  izlet za djecu najmlađeg uzrasta (od 2 do 10 godina) u Nikšiću, u sklopu Royaj Garden Event Centra. Djeca su imala priliku da se igraju u dvorištu opremljenom rekvizitima za dječije potrebe.  Pored slobodne igre, gledali su predstavu mališana  Kulturno kreativnog centra “Akord”,, nakon čega su slušali izvođenje pjesama poznatog dječijeg pjevača, koji je osvajao mnoge nagrade na raznim dječijim festivalima.  


Read More...

U Dječijem domu Mladost spremni za novu školsku ...

Zbog pandemije novog korona virusa, štićenici dječijeg doma „Mladost“ iz Bijele ovog ljeta nisu imali priliku da borave u sportskom kampu u Grčkoj, koji posljednjih već pet godina zaredom za njih organizuje i finansira kompanija Jugopetrol AD, EKO benzinske stanice.


Read More...
01

MultiTransŽiro račun br: 510-409-74

PIB I PDV 02007711

 

Tema webinara ,,Dječiji ugovoreni brak kroz praksu˝

  • PDF

Dana 17.09.2020. godine SOS telefon za žene i djecu žrtve nasilja Nikšić organizovao je četvrti nacionalni webinar, u okviru projekta „Poboljšanje pružanja usluga i podizanje svijesti za borbu protiv trgovine ljudima na Balkanu, Albaniji, Makedoniji, Crnoj Gori, Kosovu“, na kojem je kao predstavnik naše ustanove učestovavala Marina Lekić Barac, sociolog.

Tema webinara ,,Dječiji ugovoreni brak kroz praksu˝, čiji je cilj bio da se podijele pozitivne prakse i izazovi u upravljanju slučajevima dječijih ugovorenih brakova.