Izlet za djecu najmlađeg uzrasta u Nikšić

Dana, 10.09.2020. godine organizovan je jednodnevni  izlet za djecu najmlađeg uzrasta (od 2 do 10 godina) u Nikšiću, u sklopu Royaj Garden Event Centra. Djeca su imala priliku da se igraju u dvorištu opremljenom rekvizitima za dječije potrebe.  Pored slobodne igre, gledali su predstavu mališana  Kulturno kreativnog centra “Akord”,, nakon čega su slušali izvođenje pjesama poznatog dječijeg pjevača, koji je osvajao mnoge nagrade na raznim dječijim festivalima.  


Read More...

U Dječijem domu Mladost spremni za novu školsku ...

Zbog pandemije novog korona virusa, štićenici dječijeg doma „Mladost“ iz Bijele ovog ljeta nisu imali priliku da borave u sportskom kampu u Grčkoj, koji posljednjih već pet godina zaredom za njih organizuje i finansira kompanija Jugopetrol AD, EKO benzinske stanice.


Read More...
01

MultiTransŽiro račun br: 510-409-74

PIB I PDV 02007711

 

Izlet za djecu najmlađeg uzrasta u Nikšić

  • PDF
Dana, 10.09.2020. godine organizovan je jednodnevni  izlet za djecu najmlađeg uzrasta (od 2 do 10 godina) u Nikšiću, u sklopu Royaj Garden Event Centra.
Djeca su imala priliku da se igraju u dvorištu opremljenom rekvizitima za dječije potrebe.  Pored slobodne igre, gledali su predstavu mališana  Kulturno kreativnog centra “Akord”,, nakon čega su slušali izvođenje pjesama poznatog dječijeg pjevača, koji je osvajao mnoge nagrade na raznim dječijim festivalima.
Takođe, tog dana su djeca izvodila različite sportske aktivnosti, sa trenerom iz školice sporta “Talenat”, iz Nikšića.
Cjelokupan dan je prošao uz vrlo zanimljiv sadržaj, edukativno/kreativnog karaktera.
Last Updated on Wednesday, 07 October 2020 18:17