fbpx

 
Košarkaši i uprava KK "PRIMORJE 1945" na čelu sa predsjednikom Željkom Roganovićem posjetili su Dječji dom "Mladost" Bijela. Ovom prilikom istakli su značaj fizičke aktivnosti za zdravlje i optimalni razvoj i dali podsticaj djeci za razvoj zdravih stilova života.  
Povodom predstojećih blagdana poklonili su lopte i posebno izrađene majice na koji način je simbolično označen početak saradnje.
Djeca su od iskusnih košarkaša dobila korisne savjete i na obostrano zadovoljstvo odigrali kratko takmičenje u izvođenju "trica".
Željko Roganović je istakao da će klub uvijek davati podršku djeci Doma koja imaju želju i talenat da se bave košarkom. Za njih kao i za ostalu djecu članstvo u klubu je besplatno.
"Sport može biti odlična osnova za učenje mnogih životnih vještina i lekcija, može naučiti mlade kako da se nose sa životnim problemima i prevaziđu ih. Veoma nam je drago da smo danas stekli nove prijatelje i pronašli zajedničke aktivnosti koje ćemo u narednom periodu realizovati"- zaključia je direktorica Vesna Zlatković.

 

AKO ŽELITE DA DONIRATE?

Iskoristite priliku budite humani

Kontakt

ADRESA
Jadranska magistrala broj 10, Bijela - Herceg Novi, Crna Gora
TELEFON
+38231671042, 031671443
EMAIL 
mladost.bijela@usdz.me