fbpx

 

Danas je u Dječijem domu Mladost Bijela uručena donacija NLB banke, u novčanom iznosu od 10 000 eura.

Direktor Filijale NLB banke Herceg Novi Vuk Roganović, koji je Dječijem domu uručio donaciju, navodi da je riječ o gestu  društvene odgovornosti  kompanije, koja konstantno prati  dešavanja i pruža podršku.

– NLB banka je društveno aktivna već  duže vrijeme. Konstanto prati odrđene grupacije ugorženih. U prošlom mjesecu imali smo pomoć za Dom starih u Kotoru.  Za ovaj mjesec određena je donacija za Dječiji dom u Bijeloj za djecu bez roditeljskog staranja. NLB banka je glasovima zaposlenih odredila donaciju od 10 000 eura, a pretpostavljam  da će se koristiti kao  učešće za nabavku kombi vozila, koje je potrebno domu. Nastavljamo sa ovim humanitarnim radom u nastojanju da pomognemo društvenoj zajednici i ugroženim kategorijama, naveo je Roganović.

Darivanje je lijep povod za posjetu  ustanovi u Bijeloj, poručila je direktorica Dječijeg doma Mladost Marela Savić.

– Društvena odgovornost svih pojedinaca i kompanija nama puno znači. Prepoznati smo u Crnoj Gori i često ljudi dolaze, interesuju se i veliko im hvala na tome.

Danas imamo značajnu donaciju naših prijatelja i  partnera. Ova donacija će biti početak, zapravo, pomoć u nabavci onoga što nam je neophodno, a to je novo kombi vozilo za prevoz djece. Imamo dva stara kombi vozila, koja su već poprilično amortizovana, i stara 20-tak godina, a potrebe za prevozom djece su ogromne. Značaj ove donacije za nas je veliki i veliko hvala na ovako važnoj donaciji, zahvalila se direktorica Marela Savić.

NLB banke je, takođe, u ovom mjesecu odredila i donaciju od 3 000 eura, za potrebe Dnevnog centra za djecu za smetnjama i teškoćama u razvoju u Sutorini.

AKO ŽELITE DA DONIRATE?

Iskoristite priliku budite humani

Kontakt

ADRESA
Jadranska magistrala broj 10, Bijela - Herceg Novi, Crna Gora
TELEFON
+38231671042, 031671443
EMAIL 
dom.bijela@gmail.com
mladost.bijela@usdz.me