Na dan oslobođenja Podgorice 15.10.2020.godine Dječji dom “Mladost”, posjetio je gradonačelnik dr Ivan Vuković  i njegovi saradnici. Zbog trenutne epidemiološke situacije, uprava Glavnog grada je odlučila  da dio sredstava koja su ove godine bila opredijeljena za proslavu Dana oslobođenja Podgorice i novogodišnjih praznika preusmjeri u humanitarne svrhe, urućivši donaciju i za naše štićenike.

Pored donacije, naši gosti su razgovarali sa zaposlenima u Dječjem domu o rezultatima rada ove godine, budućim planovima i trenutnim aktivnostima štićenika.

Takođe, rukovodilac službe vaspitno/obrazovne  potrebe štićenika Dječijeg doma “Mladost” , Drago Samardžić podsjetio je da je decembar mjesec darivanja i druženja.

-Djeca su navikla da je najljepši poklon vrijeme izdvojeno za njih i druženje sa njima. Epidemiološka situacija trenutno je uskratila da se ljudi dobre volje druže sa našim štićenicima, ali to nije spriječilo naše današnje goste da dođu i da se informišu i vide kako djeca žive, kako provode vrijeme u doba pandemije koronavirusa, da im ostave prigodne poklone ispod njihove novogodišnje jelke. Takođe, naučili smo našu djecu da nisu samo uvijek oni ti koji primaju poklon, nego da i daruju poklone, pa su naše starije štićenice uradile jednu sliku koju smo predali gradonačelniku kao znak zahvalnosti, istakao je Samardžić, čestitajući praznik Glavnog grada Podgorica.

AKO ŽELITE DA DONIRATE?

Iskoristite priliku budite humani

Kontakt

ADRESA
Bijela bb, Herceg Novi, Crna Gora
TELEFON
+38231671042, 031671443
EMAIL 
mladost.bijela@usdz.me