fbpx

 

Priča o Milicinom životu može da posluži kao sjajan primjer koliko je važno da institucije međusobno sarađu, jer samo zajedničkim trudom i radom   mogu se ostvariti dobri ciljevi i biti  dobra podrška onima kojima pomoć potrebna.

Milica Brajović odrasla je u Dječjem domu Mladost u Bijeloj, do svoje 18-te godine gdje se nakon toga  vratila u svoj rodni Danilovgrad, gdje se pored podrske tamošnjeg Centra za socijalni rad u njenu životnu priču uključila se i organizacija  Help.

Milica je bila korisnik projekta „Unaprijeđen pristup tržištu rada za žene i mlade na sjeveroistoku Crne Gore“ koji kofinansiraju Evropska unija i Vlada Crne Gore u okviru Programa Evropske unije i Crne Gore za zapošljavanje, obrazovanje i socijalnu politiku, zahvaljujući kojem je prošla obuku za cvjećara – posao koji veoma voli.

Milica je takođe i korisnik jednog od socijalnih stanova koje je u Spužu radio Help-a a koji su dati na raspolaganje Centru za socijalni rad u Danilovgradu.

Predstavnici ustanove kao i zaposleni ponosi smo na svaki uspjeh nasih sadasnjih i bivših  stićenika i jednako se radujemo njihovim novim počecima

AKO ŽELITE DA DONIRATE?

Iskoristite priliku budite humani

Kontakt

ADRESA
Jadranska magistrala broj 10, Bijela - Herceg Novi, Crna Gora
TELEFON
+38231671042, 031671443
EMAIL 
dom.bijela@gmail.com
mladost.bijela@usdz.me