Dana, 21.05.2021. godine povodom Svjetskog dana pješačenja, štićenici/štićenice Dječjeg doma “Mladost”  učestvovali su  u pješačkoj turi “Stazom zdravlja”, koja je organizovana od strane Agencije za razvoj i zaštitu Orjena.

Mjesto okupljanja je bilo kod Informativno edukativnog centra Agencije za razvoj i zaštitu Orjena na Vrbanju, gdje je bila organizovana izložba fotografija najzanimljivijih detalja iz Parka prirode, Za sve učesnike bio je  pripremljen čaj dobrodošlice, a na samom početku direktorica Agencije za razvoj i zaštitu Orjena, Milja Vitorović, je pozdravila sve učesnike i upoznala ih sa aktivnostima koje su realizovane u predhodnom periodu, te planovima za naredni period i dala osnovne informacije o planiranoj turi.

Koristi od vannastavnih aktivnosti su mnogobrojne, pa tako planinarski izleti su  od velikog značaja za normalan rast i razvoj djece, mogu  pozitivno uticati na  psihofizičko stanje djece stoga se   radujemo  nastavku saradnje sa Agencijom za razvoj i zaštitu Orjena.
Dobro osmišljene i organizovane vannastavne aktivnosti omogućavaju djeci da razviju niz kompetencija, socijalnih, kognitivnih, motoričkih, da stave u funkciju svo svoje znanje i iskustvo i uživaju u traganju za novim, ,da se druže, kreiraju i zabavljaju.

 

AKO ŽELITE DA DONIRATE?

Iskoristite priliku budite humani

Kontakt

ADRESA
Bijela bb, Herceg Novi, Crna Gora
TELEFON
+38231671042, 031671443
EMAIL 
mladost.bijela@usdz.me