fbpx

 

Povodom uspješne saradnje i uspješno sprovedenih projektnih aktivnosti Nevladinih organizacija  “Juventas”  i “Riznica mladosti” štićenici/štićenice Dječjeg doma “Mladost”, odlučili su da se na svojstven  način zahvale svim ljudima koji su angažovani na ovim značajnim projektima podrške u učenju.

U vrijeme epidemije korona virusa i online školovanju pokazala se potreba za dodatnom podrškom u učenju djece,  kako bi se na taj način pomoglo  kako poboljšanju I postizanju dobrog  školskog uspjeha djece uključene u programske aktivnosti tako i  zaposlenima u Dječjem domu.

Projekat “Učenje po mjeri djeteta” koji dugi niz godina sprovodi NVO  “Riznica mladosti” ima za cilj da pruži podršku u učenju djeci koja  školu pohađa po posebnom obrazovnom programu (Individualni razvojno-obrazovni program-irop).

Projekat “Podrška u učenju” koji je realizovala NVO “Juventas” sa  svojih sedam stručnih radnika imala je za cilj pružanje podrške u učenju djeci od prvog do devetog razred osnovne škole iz različitih nastvanih predmeta.  Podrška u školovanju odnosila se na podršci  u savladavanju nastavnog gradiva, podrška u izađivanju domaćih zadataka itd.

Djeca su u znak zahvalnosti, priredila prigodnu priredbu  recitacije za sve angažovane na projektima, kao i zahvalnice u vidu crteža i zvanične zahvalnice Dječjeg doma “Mladost”, koje su im  uručili zaposleni  ove ustanove.

Nešto više  možete čuti I od samih   predstavika  u  prilogu od 08:30 minuta.

https://www.youtube.com/watch?v=1E12pb4PX7A

AKO ŽELITE DA DONIRATE?

Iskoristite priliku budite humani

Kontakt

ADRESA
Bijela bb, Herceg Novi, Crna Gora
TELEFON
+38231671042, 031671443
EMAIL 
mladost.bijela@usdz.me